GRATIS VERZENDING! voor al onze webshop bestellingen!Retourvoorwaarden

Is je pakketje niet naar wens? Wat vervelend! Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je een product retourneren. Onze retourservice is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd.
  • Het product is voorzien van originele etiketten, labels en/of kaartjes.
  • Het product zit (indien mogelijk) in de originele onbeschadigde verpakking.
  • Het product is ongedragen en ongewassen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Retoursturen gaat via DHL: 

Stuur ons een mail met je retourmelding, reden van retour en je adres gegevens. Wij maken dan een retourlabel voor je aan.  Je brengt dan zelf je pakket naar een dichtsbijzijnde DHL punt. 

Mailen kan naar info@toppersopmaat.nl

Wat zijn de kosten voor het retourneren van mijn bestelling?

Voor het retourneren van pakketjes betaal je slechts €2,99. Dit is met track & trace code zodat je je verzending ook zelf kan volgen. Het bedrag van € 2,99 wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons terugkrijgt.

 Hoe lang heb ik om mijn bestelling te retourneren?

Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je pakketje. Zodra je de retour hebt aangemeld en van ons de retourlabel hebt ontvangen, heb je 7dagen de tijd om je pakketje retour te sturen.

Mag ik bestelde producten passen alvorens ze retour te sturen?

Uiteraard mag je de ontvangen producten even passen. Let erop dat je deze niet draagt en dat je de verzegeling van hygiënegevoelige producten niet verbreekt. Als we schade of slijtage zien waaruit blijkt dat meer is gebeurd dan enkel het product beoordelen, verminderen we het bedrag dat je terugkrijgt met de waardevermindering die hierdoor ontstaat.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn bestelling heb geretourneerd?

Zodra je pakket bij ons binnen is, wordt je op de hoogte gehouden van het retourproces. We sturen je een bericht wanneer het retourpakket bij ons aankomt, wanneer we het pakket behandelen en wanneer je je geld terugkrijgt. Bij ontvangst van je retourzending zullen we deze uiterlijk binnen 5 werkdagen verwerken.

Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terugkrijg?

Zodra we je retourpakket hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag uiterlijk binnen 5 werkdagen terug. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de retour hebben ontvangen

. Het bedrag wordt teruggeboekt naar de door jou gekozen betaalmethode.

Welke producten kan ik niet retourneren?

Vanwege hygiënische redenen zijn deze producten uitgesloten van onze retourservice wanneer de verzegeling is verbroken:

  • Ondergoed;
  • Sokken en panty’s;
  • Badkleding.
  • Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten;
  • Cadeaubonnen