GRATIS VERZENDING! voor al onze webshop bestellingen!

Wie ben ik

Over Toppers op maat

Vanuit huis maak ik deze Sexy, Stoere, Spannende, exclusieve betaalbare Toppers op Maat.  

Vanuit mijn creatieve instelling en vooropleiding mode vakschool, ben ik als hobby begonnen met het maken van leren kleding voor mijzelf. Tijdens de feestjes kreeg ik veel complimenten over mijn outfits, en veel vraag waar men dit kan kopen.

Lederen setjes zijn vaak heel prijzig, leer is duur en het handwerk is ook heel bewerkelijk. En ik wilde naar ieder feestje weer iets anders aan!  Wie niet….

Omdat ik vanuit huis werk kan ik het voor iedereen lekker betaalbaar houden. Omdat ik het super leuk vindt om anderen in mijn kleding te zien lopen ben ik inmiddels ook begonnen om het op bestelling te maken.

Mijn stijl is uniek, stoer en super sexy, geïnspireerd op o.a. de krijgers, en warrior look.  Ik breng graag een beetje kleur in mijn outfits! Even wat anders dan de standaard zwarte outfitjes waar iedereen meestal in loopt. Toch leuk om lekker op te vallen, complimenten over je kleding te krijgen en lekker anders dan anderen gekleed te zijn!

Wil je lekker sexy voor de dag komen en durf je eens wat meer kleur in je outfits aan te brengen? Ik maak je outfit graag geheel naar wens op maat van de hoogste kwaliteit leer. 

En echt betaalbaar!

Alle kleding is geschikt voor feesten en festivals als BITCH, Toxic, Wasteland enz. 

Alles wordt met zorg handgemaakt.

Al jullie wensen zijn bespreekbaar.

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram